LÉPÉS A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
LÉPÉS A cseresznyés töltelékhez keverjük össze a cseresznyét a lekvárral és 80 g mandulával. A túrótöltelékhez keverjük össze a túrót a maradék 80 g darált mandulával, a pudingporral, a vaníliás cukorral és a tojással.
LÉPÉS A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük, majd a tésztát hosszában félbevágjuk.
LÉPÉS A tésztacsíkok közepét kenjük meg: az egyiket a meggyes töltelékkel, a másikat a túrótöltelékkel, kb. 3 cm-es szegélyt hagyva a szélektől. A tésztaszéleket kenjük meg tojássárgájával, hajtsuk be és jól nyomjuk össze.
LÉPÉS Nyújtsuk meg kissé mindkét tésztarudat, majd az illesztéseket lefelé fordítva sodorjuk őket össze, és végeket hajtsuk koszorúba.
LÉPÉS Helyezzük a koszorút óvatosan egy sütőpapírral bélelt tepsire, kenjük meg tojássárgájával, és szórjuk meg mandulával és jégcukorral.
LÉPÉS Süssük aranybarnára kb. 40 perc alatt a sütőben, alulról a második rácson.
TIPPA cseresznyeszezonon kívül ugyanennyi fagyasztott cseresznyét vagy üvegben eltett, jól lecsepegtetett cseresznyét is használhatunk.